Serveis

Cristina Valls Assegurances

Assegurances de la llar

Assegurances mèdiques

Assegurances de vehicles

Més assegurances i serveis

Assegurances de la llar

A Cristina Valls Assegurances oferim una àmplia gamma d’assegurances de la llar per garantir la protecció dels teus béns i del teu habitatge. Aquí tens quatre raons per triar les nostres assegurances de la llar:

Cobertura completa: Les nostres pòlisses ofereixen una cobertura completa que protegeix el teu habitatge i tots els seus continguts contra danys materials causats per incendis, aigua, robatoris, vandalisme i altres imprevistos. A més, podem adaptar la pòlissa a les teves necessitats específiques perquè tinguis la tranquil·litat de saber que tot està protegit.

Servei personalitzat: Entenem que cada client té necessitats úniques i és per això que oferim un servei personalitzat. Els nostres agents d’assegurances estan disposats a escoltar-te i ajudar-te a trobar la millor cobertura que s’ajusti al teu pressupost i necessitats particulars.

Ràpides solucions d’emergència: En cas d’accident o sinistre, tenim un equip d’experts disponibles les 24 hores per atendre les teves urgències i proporcionar-te assistència immediata. Ens preocupa la teva seguretat i volem garantir que rebràs l’ajuda necessària de forma ràpida i eficient.

Experiència i confiança: Com a empresa amb una llarga trajectòria en el mercat d’assegurances, la nostra reputació es basa en l’experiència i la confiança que han dipositat en nosaltres els nostres clients al llarg dels anys. Treballem amb les millors companyies asseguradores per assegurar que rebràs el millor servei i la millor protecció possible.

Confia en Cristina Valls Assegurances per protegir la teva llar i gaudeix de la tranquil·litat que et mereixes. Estem aquí per cuidar de tu i dels teus béns més preuats.

Assegurances mèdiques

A Cristina Valls Assegurances també oferim una àmplia gamma d’assegurances mèdiques per garantir el benestar i la salut dels nostres clients. Aquí tens tres raons per triar les nostres assegurances mèdiques:

Cobertura sanitària completa: Les nostres pòlisses mèdiques ofereixen una cobertura completa que inclou serveis mèdics essencials, visites a especialistes, hospitalització, intervencions quirúrgiques i altres tractaments. També podem adaptar les pòlisses per cobrir necessitats específiques i garantir-te accés als millors serveis de salut.

Xarxa de professionals qualificats: Comptem amb una àmplia xarxa de professionals de la salut qualificats i centres mèdics reconeguts. Això significa que podràs rebre atenció mèdica de qualitat sense preocupar-te per despeses excessives.

Atenció personalitzada: Ens preocupa la teva salut i benestar, és per això que oferim un servei d’atenció personalitzada. Els nostres assessors mèdics estan disponibles per escoltar les teves necessitats i ajudar-te a trobar l’assegurança mèdica més adequada per a tu i la teva família.

Confia en Cristina Valls Assegurances per a la teva salut i gaudeix de la tranquil·litat de saber que estàs protegit amb una assegurança mèdica completa i de confiança. Estem aquí per cuidar de la teva salut i donar-te suport en el camí cap a un futur més sa i segur.

Assegurances vehicles

Cristina Valls Assegurances

Treballem amb les millors companyies per oferir una àmplia gamma d’assegurances de vehicles per garantir la protecció del teu vehicle i la teva seguretat en carretera. Aquí tens tres raons per triar les nostres assegurances de vehicles:

Cobertura completa: Les nostres pòlisses d’assegurances de vehicles ofereixen una cobertura completa que protegeix el teu cotxe contra danys causats per accidents, robatoris, incendis i altres situacions imprevistes. A més de cobrir els danys al teu propi vehicle, podem incloure cobertures de responsabilitat civil per protegir-te en cas que causis danys a altres persones o béns.

Assistència en carretera: Entenem que estar parat al costat de la carretera pot ser una situació frustrant i preocupant. És per això que les nostres assegurances de vehicles inclouen serveis d’assistència en carretera les 24 hores. Ja sigui per un tall de combustible, una avaria o un canvi de roda, estarem aquí per ajudar-te en qualsevol situació d’emergència.

Atenció personalitzada: Els nostres agents d’assegurances estan disposats a escoltar-te i oferir-te una atenció personalitzada. T’ajudarem a seleccionar la millor cobertura per al teu vehicle, tenint en compte les teves necessitats i preferències, així com el teu pressupost.

Confia en nosaltres per protegir el teu vehicle i gaudeix de la tranquil·litat de saber que estàs protegit amb una assegurança de vehicles completa i de confiança. Estem aquí per cuidar de tu i del teu vehicle, proporcionant-te la protecció que necessites en tot moment.

Més assegurances i serveis

Cristina Valls Assegurances

■ Assessorament personalitzat: Avaluem les necessitats específiques de cada client i recomanem les millors solucions d’assegurança per a les seves circumstàncies.

■ Pressupostos i comparació de pòlisses: Obtenim i comparem diferents opcions d’assegurances de diferents companyies per trobar la cobertura més adequada al millor preu.

■ Gestió de pòlisses: Facilitem la contractació, renovació i cancel·lació de pòlisses segons les necessitats canviant del client.

■ Reclamacions: Assessorem el client en el procés de presentació i seguiment de reclamacions per garantir una resolució efectiva i justa.

■ Anàlisi de riscos: Identifiquem possibles riscos en la vida personal o empresarial del client i proposem solucions d’assegurança adequades.

■ Assegurances de vida: Oferim pòlisses d’assegurança de vida per protegir als éssers estimats en cas de defunció de l’assegurat.

■ Assegurances de llar: Proporcionem cobertura per danys i pèrdues a la llar i els seus continguts a causa d’esdeveniments com incendis, robatoris o danys per aigua.

■ Assegurances d’automòbils: Oferim cobertura per a vehicles contra accidents, robatoris i responsabilitat civil.

■ Assegurances de salut: Proporcionem pòlisses d’assegurança mèdica per cobrir despeses mèdiques i hospitalàries.

■ Assegurances de responsabilitat civil: Oferim protecció contra reclamacions per danys a tercers que puguin sorgir a causa d’activitats personals o comercials.

■ Assegurances de negocis: Oferim pòlisses per protegir empreses i activitats comercials contra diversos riscos.

■ Assegurances de viatge: Proporcionem cobertura per cancel·lacions de viatges, pèrdua d’equipatge i assistència mèdica a l’estranger.

Adreça oficina

Plaça del Nen de les Oques, 3, 3º
43202 REUS

Horari

Dilluns a divendres: 7,30 a 17,30
Dissabte: tancat

Segueix-nos